ICM - Schoonmaakbedrijf

Dakreiniging regio Izegem

ICM Belgium staat in voor het reinigen van daken van zowel bedrijven als particulieren binnen regio Izegem. Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen op het gebied van dakreiniging. Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent het schoonmaken van uw dak? Neem dan vandaag nog contact met ons op!


Dakreiniging | schoonmaakbedrijf ICM belgium


Bent u op zoek naar professionele dakreiniging regio Izegem?


Waarom uw dak laten reinigen door een specialist?

Weersomstandigheden hebben een invloed op de uitstraling van uw dak, vuil en stof hoopt zich op tussen de dakpannen. Hierdoor krijgen algen en mos de kans om zich te ontwikkelen en slaat uw dak groen uit.

Hierdoor verliest uw dak zijn oorspronkelijke uitstraling, verkort de levensduur van uw dak en kan het zelfs beschadigd geraken. Laat daarom uw dak reinigen door een specialist! Wij kunnen u op verschillende manieren helpen met behulp van professionele apparatuur, zijnde hogedrukreiniging d.m.v. onze warmwater trailer of door stoomreiniging onder hoge druk.
Waarom kiezen voor ICM Belgium om uw dak te laten reinigen?

  • Wij zijn een professioneel schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in industriële schoonmaak. Wij reinigen uw dak onder hoge druk met de juiste producten en materialen.
  • Veiligheid: wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van daken en hebben de juiste materialen en toestellen om veilig op deze hoogte te werken.
  • Onze mensen hebben de nodige vakkennis en worden op regelmatige basis bijgeschoold.
  • Afwerking: Wij beschermen uw dak met een speciale coating.
  • Wij werken doorheen heel België, ook regio Izegem.
  • Kortom: wij ontzorgen u bij het reinigen van uw dak!Dakreiniging in Izegem

In heel België vertrouwen tal van bedrijven en particulieren op ICM Belgium voor de reiniging van hun dak. En zij weten waarom!

Kernwaarden ICM Belgium

Reinigen van oprit, terras of gevel regio Izegem

Is uw oprit, terras of gevel groen, bemost of aangetast door de weersomstandigheden? Ook dan kan u bij ICM Belgium terecht voor een professionele reiniging!


Meer foto's:

Reiniging van opritten

Gevelreiniging

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x