ICM - Schoonmaakbedrijf

INDUSTRY

Schoonmaakbedrijf ICM staat in voor de klassieke schoonmaak van uw fabriekshal, werkatelier, magazijn, machines, productielijn, ... Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent de schoonmaak binnen uw bedrijf? Vertel ons hoe we kunnen helpen en we staan graag voor klaar!

Wat doet schoonmaakbedrijf ICM voor bedrijven in gans België?

  • Industriële schoonmaak: Schoonmaak van fabriekshal, werkatelier, productielijn en machines.
  • Onderhoud shopping centra: klassieke schoonmaak.
  • Onderhoud van rolpaden en -trappen: Reiniging rolpaden en roltrappen.
  • Parkingonderhoud: Onderhoud van bovengrondse en ondergrondse parking.
  • Reiniging van carwash en tankstations.
  • Verwijdering van graffiti
  • Oplevering: Opkuis na nieuwbouw en renovatie. Andere wensen of bezorgheden? 


Wij denken graag met u mee!
Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf?Industriële schoonmaak in België

In heel België vertrouwen tal van bedrijven op ICM Belgium voor de schoonmaak van hun fabriekshallen, werkateliers, productielijnen en gebouwen.

En zij weten waarom!

Een propere werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Bovendien draagt een gereinigde receptie en propere vergaderruimte bij aan de uitstraling van uw bedrijf naar klanten en bezoekers toe. Een flexibele en vooruitstrevende schoonmaakfirma als partner voor soft facility management is altijd een doordachte investering.

ICM Belgium | Industriële schoonmaak


Ook de schoonmaak van bijvoorbeeld productiehallen en werkateliers rondom machines kunnen we voor onze rekening nemen. We reinigen de productiemachines, maken de fabriekshallen stof- en vetvrij en gebruiken onze hogedruk warmwatertrailer of stoomreiniger waar nodig. 

Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak binnen bedrijven, voeren we periodiek ook een dieptereiniging uit van diverse oppervlakken, voorwerpen en contactpunten. Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak. Om zowel die filmlaag als het aangehechte vuil 100% te verwijderen, is een dieptereiniging met onze stoomtechniek dé manier. Zelf zetten wij deze techniek standaard elk kwartaal in naast de wekelijkse klassieke schoonmaak van ons eigen kantoor.

Wij helpen klanten die een periodieke reiniging vragen, maar ook klanten die ons vandaag nog nodig hebben omwille van brandschade of waterschade. Hoe langer uw productieproces stil ligt, hoe meer geld het u kost. Flexibiliteit is dan ook een van onze kernwaarden.Waarom kiezen voor ICM Belgium voor de schoonmaak binnen uw bedrijf?

Kernwaarden ICM Belgium

Onze filosofie?


Uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met schoonmaakbedrijf ICM Belgium draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een schoon bedrijfsgebouw te bieden. 

Wij zijn bijzonder vooruitstrevend en denken met u mee. 

Hoe kan onze samenwerking ervoor zorgen dat uw omzet verhoogt? Als vooruitstrevende firma van de toekomst is het onze plicht anders te redeneren en verder voorruit te denken dan het doorsnee B2B schoonmaakbedrijf. Wij werken niet voor onze klanten, maar we werken met hen onder de vorm van een volwaardig partnership.


"Committed to perfection" is ons motto!Wie zijn we?

Schoonmaakbedrijf ICM Belgium bestaat uit schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om uw werkplek en die van uw medewerkers. Uw bedrijfsgebouw moet niet enkel zuiver en hygiënisch zijn, het moet ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma. Een eerste indruk is ontzettend belangrijk en maakt u maar één keer!

Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt in 2016 ICM Belgium op  om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de poetsfirma. Vandaag leiden ze een professioneel schoonmaakbedrijf met +45gemotiveerde medewerkers en +180 tevreden klanten verspreid over gans België.  


Zet hier je content

Ozlem & Martin | Cleaning Company ICM-BelgiumDesinfectie met behulp van stoom

Deze techniek werkt tevens desinfecterend. Onze stoomreinigers stomen op 180°C. Dit zorgt ervoor dat elke bacterie en elk virus instant vernietigd wordt. Deze techniek is bijzonder efficiënt, zeker vandaag met de aanwezigheid van het coronavirus. Het periodiek schoonmaken van kantoren en desinfecteren van contactpunten is cruciaal om de strijd tegen COVID-19 te winnen.


Volg ons ook op Facebook!


Opkuis ondergrondse - en bovengrondse parkings

Parkeerplaatsen en parkings die proper onderhouden zijn, geven een veilig, geruststellend en aangenaam gevoel aan de gebruiker. 

Parkings van winkelketens, shopping centra, business centra, bedrijven en appartementsgebouwen genieten een intensief gebruik. Daardoor worden ze smerig, ontstaat zwerfvuil en kan u zelfs last krijgen van geurhinder en ongedierte. Bovendien komt de veiligheid van de gebruikers in het gedrang.

Bovendien laten auto's bandensporen, olie, vet en uitlaatgassen achter. Een periodieke reiniging van uw ondergrondse en bovengrondse parkings zijn dus geen overbodige luxe. Ons team gebruikt de meest recente onderhoudsmethoden en -technieken om uw parking onder handen te nemen.


Reinigen van rolpaden

Rolpaden of roltrappen reinigen is een specifieke schoonmaakdienst die doorgaans onderschat wordt door zowel facilityleveranciers als de klant in kwestie. Door een foute reinigingsmethode van de rolpad, oftwel tapis roulant, kan deze glad worden of beginnen roesten. Dit terwijl er dagelijkse duizenden mensen gebruik van maken met hun winkelkarretje, baggage of winkelzakken. 

Laat uw rolpad of -trap daarom reinigen door de professionals van ICM Belgium!

Industriële schoonmaak: rolpadreiniging


Reinigen van carwash en tankstations

We gebruiken ze wekelijks om onze auto's vol te tanken of om opnieuw een propere auto te hebben. Alles wordt vuil, dus ook een wasstraat laten reinigen en tankstations laten reinigen van tijd tot tijd zijn een absolute noodzaak. 

Eerst en vooral om hygiënisch redenen maar ook om de uitstraling van uw carwash of tankstations te bewaren.
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x