ICM - Schoonmaakbedrijf

RETAIL

Schoonmaakbedrijf ICM staat in voor de klassieke schoonmaak van uw winkel, supermarkt, showroom, bureel, shopping centra, apotheek, tattooshop, ... Heeft u genoeg van de kopzorgen omtrent de schoonmaak binnen uw bedrijf? Vertel ons hoe we kunnen helpen en we staan graag voor klaar!

Wat doet schoonmaakbedrijf ICM qua retail voor bedrijven in gans België?

  • Retail cleaning: Schoonmaak van winkels, schoonmaak shopping centra supermarkten, showrooms en burelen.
  • Onderhoud shopping centra: klassieke schoonmaak.
  • Onderhoud van rolpaden en -trappen: Reiniging rolpaden en roltrappen.
  • Tapijtreiniging: Dieptereiniging vast tapijt.
  • Parkingonderhoud: Onderhoud van bovengrondse en ondergrondse parking.
  • Oplevering: Opkuis na nieuwbouw en renovatie. Andere wensen of bezorgheden? 


Wij denken graag met u mee!
Bent u op zoek naar een schoonmaakspecialist retail?


Algemene schoonmaak van retail in België en Nederland.

In heel België en Nederland vertrouwen tal van bedrijven op Schoonmaakbedrijf ICM voor de schoonmaak van hun winkels, supermarkten en gebouwen.

En zij weten waarom!

Een propere winkel of showroom draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en verhoogt de tevredenheid en koopkracht van uw klanten. Bovendien verhoogt een propere werkomgeving de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Een flexibele en vooruitstrevende schoonmaakfirma als partner voor soft facility management is altijd een doordachte investering.

ICM Belgium | Schoonmaak winkel | Retail
Los van de klassieke dagelijkse of wekelijkse schoonmaak binnen bedrijven, voeren we periodiek ook een dieptereiniging uit van diverse oppervlakken, voorwerpen en contactpunten. 
Schoonmaakproducten laten in 80% van de gevallen een lichte filmlaag achter op het oppervlak. Om zowel die filmlaag als het aangehechte vuil 100% te verwijderen, is een dieptereiniging met onze stoomtechniek dé manier. Zelf zetten wij deze techniek standaard elk kwartaal in naast de wekelijkse klassieke schoonmaak van ons eigen kantoor.


Uiteraard kiest u als klant de frequentie van schoonmaak en desinfectie zelf. Wij doen niet meer dan adviseren.


Waarom kiezen retail klanten voor schoonmaakbedrijf ICM?

Kernwaarden ICM Belgium


Onze filosofie?


Uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met schoonmaakbedrijf ICM Belgium draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een propere winkel, supermarkt of showroom te bieden. 

Wij zijn bijzonder vooruitstrevend en denken met u mee. 

Hoe kan onze samenwerking ervoor zorgen dat uw omzet per bezoeker verhoogt? Als vooruitstrevende firma van de toekomst is het onze plicht anders te redeneren en verder voorruit te denken dan het doorsnee B2B schoonmaakbedrijf. Wij werken niet voor onze klanten, maar we werken met hen onder de vorm van een volwaardig partnership.


"Committed to perfection" is ons motto!


Wie zijn we?

Schoonmaakbedrijf ICM bestaat uit schoonmakers pur-sang, die hoogkwalitatief en compleet werken, met een “meedenkende schwung”. Kortom, we geven om uw werkplek en die van uw medewerkers. Uw kantoor of bureel moet niet enkel zuiver en hygiënisch zijn, het moet ook bijdragen aan de uitstraling van uw firma. Een eerste indruk is ontzettend belangrijk en maakt u maar één keer!


Van een stevige start tot een gevestigde waarde.

Martin Niemiec richt in 2016 ICM Belgium op  om zich te focussen op industriële schoonmaakdiensten met een knipoog naar klassieke schoonmaak. Hij bouwt in geen tijd een aanzienlijk klantenbestand op waardoor de eerste medewerkers al begin 2017 een feit zijn. 2017 is ook het jaar dat zijn levenspartner Ozlem Sagman medezaakvoerder wordt van de poetsfirma. Vandaag leiden ze een professioneel schoonmaakbedrijf met +45 gemotiveerde medewerkers en +180tevreden klanten verspreid over gans België.  

Ozlem & Martin | Schoonmaakbedrijf ICM | RetailDesinfectie met behulp van stoom

Deze techniek werkt tevens desinfecterend. Onze stoomreinigers stomen op 180°C. Dit zorgt ervoor dat elke bacterie en elk virus instant vernietigd wordt. Deze techniek is bijzonder efficiënt, zeker vandaag met de aanwezigheid van het coronavirus. Het periodiek schoonmaken van uw winkel of showroom en desinfecteren van contactpunten is cruciaal om de strijd tegen COVID-19 te winnen. 


Volg ons ook op Facebook!

Schoonmaak Shopping centra & Business centra

Ook de schoonmaak van winkels, supermarkten, warenhuizen en shoppingcentra, business centra en bedrijvenparken maakt deel uit van onze dienstverlening. We ontzorgen al geruime tijd verschillende gerenommeerde klanten in de retailsector. 

Onze filosofie? Uw klanten zijn ook onze klanten. Een samenwerking met ICM Belgium draagt dan ook bij tot de algemene klantentevredenheid door een propere winkelervaring te bieden. We denken mee met u!


Reinigen van rolpaden

Rolpaden of roltrappen reinigen is een specifieke schoonmaakdienst die doorgaans onderschat wordt door zowel facilityleveranciers als de klant in kwestie. Door een foute reinigingsmethode van de rolpad, oftwel tapis roulant, kan deze glad worden of beginnen roesten. Dit terwijl er dagelijkse duizenden mensen gebruik van maken met hun winkelkarretje, baggage of winkelzakken. 

Laat uw rolpad of -trap daarom reinigen door de professionals van ICM Belgium!

ICM Belgium | Rolpad reiniging - Roltrap reinigingOpleveringsopkuis na nieuwbouw en renovatie


Veel schoonmaakbedrijven bieden deze dienst aan, echter zijn weinig er weinig effectief specialist. Tijd en budget zijn bij deze dienst cruciaal. Met de foute schoonmaakpartner verlies je zowel tijd als geld. 

ICM Belgium heeft verschillende samenwerkingen lopen met bouwfirma’s en projectontwikkelaars. Wij staan u bij tijdens de bouwwerken d.m.v. periodiek onderhoud en schoonmaak van de werfketen of d.m.v. een vooropleveringsopkuis waarbij we de werf schoonmaken. Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woningen of bedrijfsruimtes volledig instapklaar zijn.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x